Netwerkbeheer

Bedrijfsinformatie, communicatie en datastromen zijn op dit moment een van de meest essentiële zaken binnen een bedrijf. Onderlinge communicatie met pc’s, laptops, printers maar ook mobiele telefoons en andere apparaten is niet meer weg te denken op de werkvloer.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, herinrichting of opwaardering. Alles wordt volgens uw wensen en doelstellingen gerealiseerd.Manders Automatisering zorgt ervoor dat het gehele data-, spraak- en internetverkeer betrouwbaar en efficiënt verloopt.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat problemen aan de systemen, server en randapparatuur tot een minimum beperkt kunnen worden. Bij preventief onderhoud worden overtollige bestanden verwijderd en indien nodig updates geïnstalleerd zodat u weer met een gezond en opgeschoond systeem aan de slag kunt.

Goede beveiliging van uw systemen en internetverbindingen zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers buiten de deur blijven. Wij maken gebruik van hoogwaardige virusscanners die dreigingen uitschakelen zonder uw systemen te vertragen.